Testimonials

 

‘Intense ervaring om terug bij jezelf te komen in verbinding met de natuur’ (Heidi)

 

'Door een zacht activistische aanpak met sterk onderbouwde kaders (Koraalwaaier en Vorkmodel) ben ik geprikkeld in al mijn zintuigen tot op mijn diepste kern. Ik ben ontwaakt en heb enorm veel goesting om de teruggevonden natuurlijke krachtbronnen in te zetten om verder werk te maken van mijn passie.’ (Hilde M.)

 

‘Mijn natuurlijke zelf op een rustige manier teruggevonden/herontdekt. Energie, balans, verbinding ... zijn voor mij centrale thema’s waarnaar ik op zoek was. De Koraalwaaier en de link(en) met het Vorkmodel zijn heel mooi en natuurlijk verankerd in de opleiding. Er zat voor mij persoonlijk heel veel muziek en dynamiek in! Een echte aanrader!' (Tom L.)

 

 

'De opleiding Natuurcoaching heeft me heel diep geroerd. Naast het project om natuurcoaching te integreren in mijn job... merk ik dat ze aanleiding geeft tot grote, duurzame veranderingen op verscheidene grote levensgebieden (relatie, wonen...), allen vanuit een ecologisch-holistisch wereldbeeld. Veranderingen die niet steeds eenvoudig zijn, maar wel een grote bron van energie vrijwaren.'(Griet V.D.).

 

 

'Nooit gedacht dat ik tijdens de opleiding Natuurcoaching lessen zou krijgen van een ezel en een sprinkhaan! En ja, ik bedoel hiermee de dieren - niet de trainer of mijn medecursisten. Hoewel ik van hen ook veel geleerd heb natuurlijk. ;-) Ik heb geen speciale band met ezels en ik ben niet eens zo dol op sprinkhanen. Maar wat zij me brachten tijdens de opleiding was bijzonder waardevol. Een persoonlijke demo van Moeder Aarde, zeg maar. En ik ben niet de enige die zoiets heeft mogen ervaren tijdens deze opleiding! Het waren 9 boeiende dagen - een beetje overweldigend soms - en ik had ze niet willen missen. Als ik eraan terugdenk, wordt mijn hart vanbinnen net zo warm als het kampvuur waarrond we elke avond zaten. De opleiding Natuurcoaching is voor mij geen startpunt en geen eindpunt, maar een onmisbaar hoofdstuk in mijn levensverhaal.' (Gudrun B.)